GET READY FOR VALENTINE´S DAY

Jeg har ingen anelse om hva jeg skal bruke eller hva jeg skal gjøre på Valentine´s day. Men 14 februar er hvertfall en av de beste mulighetene for å pynte seg og se bra ut, uansett om du skal på date ute eller bare ha en date hjemme hos deg. Dette innlegget er for de som allerede har planer for denne dagen, men som ikke vet hva de skal bruke. Håper dette er til inspirasjon for dere!

Når jeg tenker på Valentine´s day, så er det rød fargen som dukker opp i hodet mitt. Det er vel ikke rart, det er jo tross alt kjærlighetsdagen, og rød fargen beskriver jo det meste. For en romantisk date så er absolutt rød fargen det beste alternativet. Uansett om du ikke har en rød kjole, så kan du bruke noe som er rødt ved siden av, som for eksempel røde sko, clutch eller leppestift. Det vil være helt perfekt for denne dagen. Håper dette var til inspirasjon og at dere likte det.

You can find the dress, clutch and shoe on Nelly.com.

I have no idea about what to wear or what to do on valentine`s day. But valentine`s day is one of the perfect opportunity to dress up, even you gonna date at home or gonna go out for a date. This post is for those who already have a valentine, but dont know what to wear. Hope this will inspire you a lil bit. 

Valentine´s day, when i hear that word all i think is red red red. Red colour is the perfect colour for a romantic date. Even you dont have a red dress, you should wear something in red like shoe, clutch or lipsstick. That would be so perfect! I hope this post inspire you and hope you like it. 

Have you find your Valentine? 

8 kommentarer

Loveer! <3 sier:

08.02.2012 kl. 20:51

Hey, jeg liker den nye healeren din VELDIG godt må jeg si deg!

Ja, fikk en inspirasjon til hvordan jeg skal se ut på valentins dagen!! <3

Tusen takk for tipsene! :)

ThivaGraceParker sier:

08.02.2012 kl. 21:17

Loveer!: Tusen takk:) Tenkte det var på tide å bytte ut designet! Bare hyggelig vettu :)

Anonym sier:

08.02.2012 kl. 22:57

yes, jeg har funnet min valentine for ett og et halvt.. :D Verdens beste mann må jeg si!<3 Så med de tipsene jeg fikk av deg blir det en kjempe date:D Gleder meg:D! Har du funnet din valentine?:)

ThivaGraceParker sier:

08.02.2012 kl. 22:59

Anonym: Såå bra. Det er koselig vettu! Da er det bare å gjøre seg klar til 14 feb :) Jeg er på jakt forsatt :P haha

Kajal sier:

08.02.2012 kl. 23:25

tuseen takk 4 tipsene, jeg funnet mann min før 13 år siden. yeee.. skal ha en kjempe date vi OOO!!

ThivaGraceParker sier:

08.02.2012 kl. 23:53

Kajal: Såå bra! Det høres veldig koselig ut :)

Fan sier:

16.06.2012 kl. 19:15

Waaaaouh spendide ! Where can you these shoes and dress ?

ThivaGraceParker sier:

16.06.2012 kl. 19:30

Fan: www.nelly.com

Gi en kommentarDesign av Rmoen.blogg.no

WELCOME
Jeg heter Thiva og er 21 år gammel. Jeg studerer Markedsføring på BI Drammen. Jeg vil bruke noe av fritiden min på å blogge om mote, skjønnhet og om livet mitt. Følg med! :)


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Design av Rmoen.blogg.no
hits