februar 2012

Exfoliant scrub

Denne skrubben er fra Nuskin og er en skrubbekrem til ansiktet for sensitiv hud. Den kan nemlig brukes hver dag men jeg må innrømme at jeg ikke har vært den flinkeste til å bruke denne skrubben så ofte. Denne skrubbekremen inneholder Aloe Vera og fjerner stoffer som blokkerer porene. Man kan oppnå færre kviser og urenheten ved bruk av denne skrubben regelmessig. 


Tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan man tar bruk i denne skrubben. Det er veldig enkelt og greit. Dere finner denne skrubbekremen her.

1. Først og fremst er det viktig at du er ren i ansiktet og ikke har sminke eller andre hudprodukter på huden. 

2. Påsmør skrubben sammen med litt vann i ansikt og hals med forsiktige sirkelbevegelser. 

3. Skyll av skrubbekremen med lunkent vann. 

4. Viktig å bruke en god ansiktskrem etter bruk av skrubbekrem. 

Besøk www.nuskin.com for mer informasjon :) 

Design av Rmoen.blogg.no

Innkjøpene fra Sverige

Endelig har jeg tatt meg tid til å lage innlegg om innkjøpene fra Sverige. Som nevnt så var ikke planen å shoppe i og med at jeg har brukt altfor mye penger denne mnd. Men her kommer hvertfall innkjøpene fra Sverige.
 
En fin og mønstret topp som du kan bruke til hverdag og til fest med skinnbukse eller hvit bukse :) Sterke farger er en super trend denne våren, og hvit bukse er absolutt et must å ha. Amber jacket, denne jakken har jeg letet etter sååå lenge. Når jeg først fant den i Sverige, måtte jeg gripe sjansen og kjøpe det med engang.

Den fine pastellgrønn fargen måtte jeg bare ha! SÅ kommer den sterke blåe vesken som ligner på en kopi av Celine vesker. Ahhh, i just love it! Den har de dessverre ikke i Norge og ikke i nettbutikkene men Norby-senteret reddet dagen min <3 Så kommer siste innkjøpet som er en body chain. Denne smykken kan du bruke over en veldig enkel topp :) Mange kjendiser bruker alltid body chain under klærne sine, blant annet Rihanna :) 

Så måtte det jo bli litt godis :) 

Nå skinner solen dere, så da håper jeg dere koser dere i det fine-været :*

Design av Rmoen.blogg.no

YESTERDAYS OUTFIT 26/02/12

Genser GinaTricot / Bukse Levis / Sko Vögele / Jakke VictoriasSecret / Solbriller BikBok

Design av Rmoen.blogg.no

Harrytur til Sverige

Igår tok vi en kjapp tur til Sverige for å handle litt diverse ting. Jeg var på dagvakt så var jo døds sliten etter jobb, men det gikk bra. Både jeg og Romeo halvsovnet i bilen bort til Sverige. Det kan dere jo se ganske tydelig på det ene bildet av Romeo. Ganske så trøtt a gitt! 

Det er andre gangen Romeo og Julie ble med oss til Sverige. Vi ser at de begynner å bli vant til ting og er ikke like pysete som før. 


Denne gangen ble det et bilde av søstern min Tia og ikke meg :) Søte klumpene våres!

Jeg hadde jo egentlig planer om å ikke shoppe noe resten av denne mnd.. Så tenkte jeg, la meg bare ta en tur innom GinaTricot så endte det opp med at jeg kom ut av butikken med en stor pose med alt fra veske til jakke. Sånn kan det gå!! 

Skal legge ut bilder av innkjøpene senere. Vi fikk også handlet diverse ting til Romeo og Julie som vi ikke fikk gjort sist gang. Nå elsker de å være ute i og med at det ikke er så kaldt lenger. Så nå ligger alt klart og de er klare for å løpe rundt i varmen :)

PS: BEKLAGER SÅ MYE FOR AT JEG HAR VÆRT SÅ DÅRLIG TIL Å SVARE PÅ KOMMENTARENE DERES. SKAL SKJERPE MEG, LOVER :*

Design av Rmoen.blogg.no

Dagen igår

Jeg fikk jo mobilblogget for første gang igår, så nå vet jeg hvordan det funker!:) Igår tok jeg meg en tur til byen med Sai som jeg følte ikke hadde sett på år og dager. Så tok vi turen hjem til henne fordi hun skulle passe på sine nieser.

Å herregud, som jeg har savnet den jenta, godt å ha henne tilbake selvom hun ikke er så veldig glad for å være tilbake. Bowling er jo absolutt ikke et aktivitet kun for voksne men også for barn. Vi orket ikke å gå til bowlingen i Drammen, så vi tok det hjemme vi :P Hehe. 
Det var hvertfall veldig koselig! De er jo så søte.

Håper dere hadde en fin lørdag igår :) 

Design av Rmoen.blogg.no

Mobilblogg

1360157-1-1330186350706.jpg
Tenkte jeg skulle prøve mobilblogg for første gang. Nå er jeg på vei til byen for å møte ei vennine som jeg ikke har sett på 2 hele måneder. Det blir godt å se henne igjen :) 

Dere får ha en super lørdagskveld da :*

Design av Rmoen.blogg.no

Casual outfit 25/02/12


Genser BikBok / Bukse GinaTricot / Solbriller RayBan / Sko Lacoste

Design av Rmoen.blogg.no

Outfit 24/02/12


Vest Sorbet / Olajakke Bikbok / Topp H&M /Bukse Levis / Sko Ecco / Solbriller H&M

Design av Rmoen.blogg.no

220212


Skjorte H&M / Bukse Mango / Lommebok Mulberry / Solbriller Gucci 

Design av Rmoen.blogg.no

Fjortis bilde

Jeg kjedet meg litt før jeg skulle på jobb, så da endte det opp med at jeg tok noen fjortis bilder av meg selv. HAHAHA. Sånn kan det gå!!!Dere får hvertfall ha en super-duper dag. Nå skinner solen dere, det liker vi:) Kos dere aaah!

 

Design av Rmoen.blogg.no

Noen bilder fra Photoshooten

Siden dere har etterlyst etter bilder fra photoshooten, tenkte jeg å velge ut noen bilder og leggge dem ut. Disse to bildene er også mine favorittbilder fra shooten. 
Hva syns dere?

Design av Rmoen.blogg.no

God natt

Sorry forresten for lite blogging. Jeg har vært i Oslo siden lørdag og kost meg med Merutha og de andre jentene. Når man har det for gøy så glemmer man det meste, og derfor har jeg vært lite opptatt av bloggen. Beklager for det! Skal skjerpe meg :) 

Merutha, Kowshia og Pirammy har vært så snille og kjørt meg til Drammen, men nå er de tilbake i Oslo. Jeg har savnet Romeo og Julie mens jeg har vært borte. Så her kommer det noen bilder som ble tatt idag sammen med dem :) 


Håper dere har kost dere i helgen :) Nå er Romeo så trøtt at han vil sove, det ser dere sikkert veldig klart på det ene bildet. Så dere får ha god natt og sove godt!

Design av Rmoen.blogg.no

Shorts med nagler

For noen dager tilbake så la jeg ut et innlegg med mine favorittshorts fra Runwaydreamz. Når jeg begynte å grave litt i skapet mitt, tenkte jeg "hvorfor ikke være litt kreativ og lage noe lignende selv"? Slik ble altså resultatet. 


Hva syns dere? 

Design av Rmoen.blogg.no

Kveldens antrekk 18.02.12


Bluse Vero Moda / Bukse BikBok / Sko Jeffrey Campbell / Veske Morris

Design av Rmoen.blogg.no

GÅRSDAGENS KUPP

Igår tok jeg meg en tur til Gulskogen senter. Jeg hadde egentlig bare planer om å se etter en skjorte som jeg har letet etter lenge, men endte opp med at jeg kjøpte mye annet som ikke stod på handlelisten. 

Det ble en del, og tror heller ikke jeg skal shoppe noe mer resten av måneden. Selvom det blir vanskelig. Jeg fant hvertfall mye fint..


Åhh, jeg elsker disse fargene. Gleder meg til våren/sommeren. Da skal nemlig alle fargene frem!


Endelig fant jeg en form for metall "strikk" som man kan bruke til håret. Nelly selger også det, men har ikke orket å bruke tid på å bestille det. Men når jeg fant denne hos GinaTricot måtte jeg bare kjøpe det med engang.


USA flagget og det britiske flagget er til å se i alle butikkene for tiden. Det er utrolig stilfullt og jeg elsker det!. 


Sist men ikke minst Don Donna clutch. Gleder meg til å bruke den :) 

Blå kjole, blå shorts, rosa skjorte, mintgrønn bluse, orange skjørt fra H&M. USA flagg topp, genser, hår "strikk" og øredobber fra GinaTricot. Don donna clutch og svart veske fra Morris. Hvit topp og svart topp fra VeroModa.

Design av Rmoen.blogg.no

Outfit 17 februar
Puncho Cubus / Bluse Vero Moda / Bukse Levis / Sko Nelly / Veske Romwe / Belte H&M / Solbriller Rayban

Design av Rmoen.blogg.no

Mintgrønn blir en super-trend

Denne våren og sommeren blir mintgrønn en super-trend. Kjendisene liker å være tidelig ute med å vise frem nye trender, og her kan dere se noen av kjendisene ta fatt i mintgrønn fargen. Det finnes jo forskjellige nyanser av denne fargen, men liker best den lyse tonen som Rihanna har under bildet her.  

Denne fargen kan man bruke både til fest og til hverdag. En hvit skjorte eller hvit topp med en mintgrønn bukse ville vært perfekt til en fest. Mintgrønn er faktisk en farge som jeg tror vil kle de fleste, uansett om de er lyse eller mørke. Her har jeg lagd get the look set med kun mintgrønn farger. Hele antrekket trenger ikke å være i denne fargen, men å kombinere litt med andre lyse farger vil looken bli enda bedre!


Jeg har faktisk kjøpt meg en bukse og en strikkgenser i mintgrønn farge. Gleder meg til å bruke den! Liker dere denne fargen?

Design av Rmoen.blogg.no

DAGENS WANTS

HELLO PEOPLES ! Idag har solen vært oppe hele dagen. Deilig å se at vi nærmer oss sommeren. Jeg tok meg litt tid for å se på sommerens nyheter fra Runwaydreamz. De har så mange kule shorts. Tenkte jeg skulle bestille noen av dem, men vet ikke hvem av dem jeg skal ha enda. Her er hvertfall noen av mine favoritter.


Dere finner disse shortsene her.

Hvem av disse er din favoritt? :)

Design av Rmoen.blogg.no

Outfit 15 februar
Jakke Zara / Bukse Tiger / Sko Jeffrey Campbell / Veske Guess / Solbriller Ebay

Design av Rmoen.blogg.no

Things I wanna do before I die....

Alle har sine drømmer som de gjerne vil oppfylle før de dør. Her er noen av mine drømmer. 

Noen av dem har faktisk allerede blitt oppfylt :) YEAH! Hva er dine drømmer?

Design av Rmoen.blogg.no

Happy Valentine!

Ville bare stikke innom og ønske dere happy valentines day! Håper dere får en strålende dag idag med deres Valentine :) 

Forresten så fikk jeg 12 røde roser på døren idag. Lurer på hvem det er fra! Står ingen hilsen, kun Happy Valentine! Det var jo veldig koselig hvertfall. Takk for rosene uansett hvem det er 

Design av Rmoen.blogg.no

Amy Jackson

Jeg syns Amy Jackson er heelt nydelig. Im in love with her :P Neida. Men gud, så pen!Var hun ikke nydelig? 

Design av Rmoen.blogg.no

Noen bilder fra fredagen!

Her kommer det noen bilder fra super fredagen. Håper dere hadde en like fin fredag som oss :) 

Design av Rmoen.blogg.no

Antrekket fra 10.02.12

Sorry for lite blogging for det første. Har vært opptatt hele fredagen og lørdagen. Tenkte jeg skulle legge ut bildet av antrekket fra fredagen på bursdagen til Merutha. Det er så sykt mange bilder, så jeg må bruke litt tid på å velge ut de beste bildene. De bildene kommer senere :) 

Kjole Zara / Veske Accessorize / Sko Nelly

 

Design av Rmoen.blogg.no

Jeffrey Campbell Lita

ENDELIG har jeg fått hentet Jeffrey Campbell skoene som jeg har ventet på såååå lenge. Jeg bestilte disse skoa før jeg reiste avgårde i desember. Men uheldigvis så ble disse skoene utsolgt og bestillingen min hadde gått gjennom!!! Hva måtte jeg gjøre da? VENTE VENTE VENTE, helt til de fikk dem inn igjen. Og når de først var inne igjen og pakken sendt til adressen min hadde ikke jeg mulighet til å gå og hente dem. Januar månenden ble en dyr mnd for meg, så jeg måtte vente helt til jeg fikk lønning i februar. 


 MEN FINALLY HERE THEY ARE. Jeg elsker disse skoene! De er sååå fine, kan bruke til alt. Åhh, gleder meg til å bruke dem. 

Var de ikke fine? :)

Design av Rmoen.blogg.no

GRATULERER MED DAGEN MY SOULMATE!

Idag har min bestevennine Merutha bursdag! Hun fyller nemlig 22 år.. Årene løper!! Husker første gangen når jeg møtte henne så var jeg 16 år. Kan huske de dagene som om det var nå! Jeg har jo kjent henne så leeeenge, men føles faktisk ut som jeg har kjent henne hele livet. Vi har vært gjennom gode og dårlige minner, men de dårlige minnene blir ofte veldig fort glemt. Vi krangler noen ganger som et gammelt ektepar. Tror vi krangler mer som kjærester enn det hun gjør med virkelige kjæresten hennes :P Meeen, man sier jo at man kun blir sure og bestemmer over de man er mest glad i? Jeg tror det stemmer hvertfall fordi, jeg føler at jeg har den retten til å bestemme over deg og jeg gjør det kun fordi jeg er glad i deg. Så du får bare prøve å igonere om jeg kjefter mye på deg IBLANT :) 


Det bildet til venstre er en av de første bildene som vi tok sammen. Det bildet til høyre er tatt på 18års dagen til Merutha.  Søte små <3 
A good friend knows all your best stories. A best friend has lived them with you..

Her ser dere en del bilder av oss. MEN TRO MEG, dette her er bare en liten del av alt det vi har opplevd sammen. Fra første gangen vi gikk rundt for å kjøpe vinterjakke til de uforglemmelige ferieturene vi har hatt. Jeg setter såå stoor pris på deg, og kan ikke beskrive med ord hvor mye jeg elsker deg!! Noen venner kommer og går, men du er ei som jeg kommer til å ha livet ut! 

Gleder meg til den dagen vi skal sitte og slappe av i godstolen når vi sitter med grått hår. Men før det så gleder jeg meg til å feire dagen din med deg. Det kommer til å bli en minnerik dag. Jeg ser deg snart baby! Ønsker deg det beste i livet. Love you my soulmate <3 :*

Design av Rmoen.blogg.no

Hva savner dere på bloggen min?

Jeg vil gjerne få noen tilbakemeldinger om hva dere savner på bloggen min, og om hva dere eventuelt vil at jeg skal blogge mer om? Det viktigste for meg er deres ønsker så jeg håper dere legger igjen noen tilbakemeldinger under kommentarfeltet.


Legger ved et bilde av meg uten sminke, for den som spurte om det :) 

Nå skal jeg legge meg å sove. Skal tidelig opp og det er mye som står på planen. Så vi blogges sooon!

Takk for svar på forhånd :* 

Design av Rmoen.blogg.no

GET READY FOR VALENTINE´S DAY

Jeg har ingen anelse om hva jeg skal bruke eller hva jeg skal gjøre på Valentine´s day. Men 14 februar er hvertfall en av de beste mulighetene for å pynte seg og se bra ut, uansett om du skal på date ute eller bare ha en date hjemme hos deg. Dette innlegget er for de som allerede har planer for denne dagen, men som ikke vet hva de skal bruke. Håper dette er til inspirasjon for dere!

Når jeg tenker på Valentine´s day, så er det rød fargen som dukker opp i hodet mitt. Det er vel ikke rart, det er jo tross alt kjærlighetsdagen, og rød fargen beskriver jo det meste. For en romantisk date så er absolutt rød fargen det beste alternativet. Uansett om du ikke har en rød kjole, så kan du bruke noe som er rødt ved siden av, som for eksempel røde sko, clutch eller leppestift. Det vil være helt perfekt for denne dagen. Håper dette var til inspirasjon og at dere likte det.

You can find the dress, clutch and shoe on Nelly.com.

I have no idea about what to wear or what to do on valentine`s day. But valentine`s day is one of the perfect opportunity to dress up, even you gonna date at home or gonna go out for a date. This post is for those who already have a valentine, but dont know what to wear. Hope this will inspire you a lil bit. 

Valentine´s day, when i hear that word all i think is red red red. Red colour is the perfect colour for a romantic date. Even you dont have a red dress, you should wear something in red like shoe, clutch or lipsstick. That would be so perfect! I hope this post inspire you and hope you like it. 

Have you find your Valentine? 

Design av Rmoen.blogg.no

07.02.12

Hello everyone!

Håper alt er bra med dere :) Idag orket jeg ikke å ta outfit bilde, skal dessuten på kveldsvakt idag så da liker jeg heller å bruke dagen på å slappe av før jeg skal på jobb! Så håper det er okay for dere. 

Ha en fin tirsdag dere :)

Design av Rmoen.blogg.no

DAGENS

 Blazer fra Sveits / Skjorte Bikbok / Bukse JC / Sko H&M / Mobilhenger Glitter


Design av Rmoen.blogg.no

My baby Julie..

Stakkars Julie, hun har det ikke helt bra nå. Hun har blitt forkjølet av å være ute i kulden. Det er jo så sykt kaldt ute. Til og med vi som har på oss så mye klær syns det er døds kaldt, tenk på de søte små som ikke har noe på kroppen. Må være fælt for dem! Vi tenkte egentlig at vi skulle vente litt med å kjøpe klær til dem siden de vokser jo ganske kjapt, men ser ut som de trenger jakker fortløpende. Hun nyser og det renner ut av nesa hennes hele tiden. Uff, får lissom ikke gjort noe heller. De må jo bare bli frisk av seg selv. Jeg får så vondt av å se på henne. Håper hun blir bedre snart <3 

Dere får ha en fin søndag så lenge :*

Design av Rmoen.blogg.no

NEW HAIRSTYLE

For mer enn 3 år tilbake hadde jeg samme hårfarge som Rihanna har på bildet under. Har så sykt lyst til å farge håret igjen og samtidig klippe lugg. Har aldri prøvd lugg før og vil gjerne prøve noe nytt! Er også lei av svart hår nå! Farging sliter på håre ja, det vet jeg. Men vil ha en forandring!!

 
 Men jeg er så usikker. Hva syns dere at jeg burde gjøre? Tørr jeg å farge håret og klippe lugg? EHMM..

Design av Rmoen.blogg.no

A day in Oslo...

Igår så tok jeg meg en tur til Oslo for å fikse et par ting, så fikk jeg litt tid til å møte Thanicha også. Vi gikk rundt og window shoppet, siden ingen av oss hadde noe særlig penger. Så vi tenkte vi bare skulle titte litt rundt. Så tok vi oss selvfølgelig en tur på Chopstick, kan ikke la være å ikke spise der når jeg først er i Oslo :D Dere må gå og prøve ut maten der. Digger det! 

Tiden fløy, og plutselig var klokka så mye at jeg måtte ta turen hjem igjen.. Vi hadde hvertfall en super dag, og koste oss masse. Håper gårsdagen deres var like fin :) 

Nå er det helg, så da får dere ha god helg :*

Design av Rmoen.blogg.no

A NEW DAY, NEW POSSIBILITIES

Ny dag, nye muligheter..

Da har vi allerede kommet til februar. Tenk at dagene, månendene, årene går så fort. Sykt! Vi får bare følge med og leve livet så lenge det varer.

Skjorte Zara / Bukse BikBok / Sko Nelly / Bag GinaTricot

Julie var så sjalu for at hun ikke fikk vært med på bildet. Så hun kom løpende hele tiden og forstyrret meg mens jeg poset til bildet. Dere ser kanskje på det nærbildet av skoene mine at skolisene har løsna, og det er Julie som har gjort det! HAHA. Elsker disse skoene, så behagelige å gå med. Om ikke jeg skal bestille flere par av disse! <3 

Idag skinner sola, så dere får ha en strålende dag. Vi blogges senere cuties :*

Design av Rmoen.blogg.no

Old vs New

Et forsøk på å kombinere gammel stil med ny stil med samme  hatt, bluse og puncho. Tenk at bare hårfrisyren forandrer hele stilen, selvom antrekket er akkurat det samme. 

Hvilken stil syns dere jeg kledde best?

Design av Rmoen.blogg.no

Kanelboller

Jeg og søsteren min bestemte oss plutselig for å prøve å bake kanelboller. Vi har aldri bakt kanelboller før, det var første gangen vi bakte idag. Men de ble faktisk kjempe gode for å være første gang. De ble litt brent, men de var sååå gode så det går helt fint. Og siden det er første gangen så er det vel lov?

Design av Rmoen.blogg.no

Double Zips

Har akkurat klikket meg hjem denne vesken her. Ble forelsket i denne vesken etter å ha sett denne vesken på bloggen til to svenske jenter. 

  
Denne vesken kan brukes på forskjellige måter som dere ser. Til hverdag, fester, ferie osv. Billig og fin!  Dere finner den her 

Var den ikke nice? 

Design av Rmoen.blogg.no

MAKE YOUR OWN COLLARS

Jeg hadde besøk av vennina mi Anoja i helgen og da var vi litt kreative for engangsskyld. Vi hadde allerede gjort oss noen tanker om å lage våre egne krager. Krager er jo inn nå og jeg elsker det! Spesielt når du bruker en strikkgenser under og krage over, er det super fint. 

Det er faktisk veldig enkelt. Finn fram gamle skjorter, klipp ut kragen. Finn ut åssen design dere vil ha på kragen. Deretter bruker du superlim eller nål og tråd for å sy det inn. Vi har her brukt perler, diamenter og nagler.  
Alt du trenger av utstyr kan du finne på Panduro. 

Var de ikke kule? Me love it!

Design av Rmoen.blogg.no

WELCOME
Jeg heter Thiva og er 21 år gammel. Jeg studerer Markedsføring på BI Drammen. Jeg vil bruke noe av fritiden min på å blogge om mote, skjønnhet og om livet mitt. Følg med! :)


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Design av Rmoen.blogg.no
hits