mars 2012

Egyptisk parfyme

Tenkte jeg skulle skrive litt om egyptisk parfyme som jeg kjøpte der nede. Egyptisk parfyme er noe helt spesielt og som egypt er veldig kjent for. Det er uten noe kjemikaler, altså uten noen tilsetninger av alkohol. Du kan finne mange varierte blomsterdufter og parfymen min er av 55 forskjellige blomster! Den er sykt god!! Til høyre ser dere en oppbevaringsflaske og til venstre ser dere et parfymeglass. 

Det vi bruker her i Vesten kommer fra Egypt. Det vil si at de bruker en liten del av essensen og blander dette sammen med alkohol og andre kjemikaler. De blander disse ingrediensene og heller det over i forskjellige fancy parfyme flasker og gir dem merkenavn som Armani, Hugo boss, Gucci osv. 
De essensdråpene kan også brukes som duftolje, aromaterapi eller blande det sammen med dusjsåpe, body lotion osv. Dette vil gi en god harmonisk duft.
Angrer virkelig på at jeg ikke kjøpte med meg flere flasker :(
Design av Rmoen.blogg.no

Babyene på tur..

Romeo og Julie har blitt så glad i å gå turer, spesielt når det er så fint vær ute. De elsker det! Jeg må nesten løpe når jeg går med dem, de er jo så kjappe! Men det er jo trening for meg også. Vi pleier som regel å ta med dem på tur 2 ganger om dagen. Husker i begynnelsen ville de ikke gå i det hele tatt. Stod på samme plass og skjalv men nå liker de ikke at vi bærer dem når vi er ute. De begynner å bli selvstendige gitt :P

Har de ikke vokst siden sist? De begynner å bli store nå. Tiden går så fort med dem. Akkurat som vi har to unger her i huset <3 

Beklager for dårlig oppdatering idag!! Tror det har vært noe galt med blogg.no. Har prøvd å laste opp bilder flere ganger, men det gikk ikke. Så ga opp til slutt, men endelig så funka det nå :) 

Håper dere har hatt en fin onsdag :*

Design av Rmoen.blogg.no

HIEROGLYPHIC ALPHABET & MEANING OF THE HIEROGLYPHIS

Har dere hørt om noe som kalles kalligrafi? Det er nemlig en form for skjønnskrift altså kunsten om å skrive vakkert. Det finner du nesten hvor enn du går i Egypt og det er absolutt et minne man bør ta med seg fra Egypt. Vi alle kjøpte en armbånd hver med navnet vårt skrevet i arabisk kalligrafi, og syns det virkelig var verdt det!


Jeg liker å gå med den på armen, må jeg si :) 

De har 24 ulike symboler der hvert symbol har sin betydning. Jeg valgte ut 3 ulike symboler som jeg valgte å sette sammen i et kjede. 

1. Det første symbolet skal bringe lykke. 

2. Det andre symbolet som også blir kalt det altseende øye er et symbol for beskyttelse.

3. Det tredje symbolet skal beskrive lang levetid. 

Syns den ble ganske fin når jeg satt sammen de tre symbolene :)

Design av Rmoen.blogg.no

Me in saree..

Ettersom jeg har skjønt så var det en del som spurte om jeg kunne lage et innlegg med tamilske klær. Så jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra igår med noe som kalles saree. Dette var det jeg hadde på meg igår. Veldig simpelt og greit! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb og er syyyykt trøtt. Tenker å legge meg litt og sove. Det kommer noen oppdateringer ikveld, så watch out :)

Design av Rmoen.blogg.no

DAGEN IDAG...

Idag har det vært litt hektisk. Jeg har vært på jobb fra 0730 - 1430, dermed var det hjem, dusje, fikse meg og dra på en tamilsk fest her i Drammen. Jeg hadde allerede lagd planer med ei vennine om å dra på cafe ut på kvelden så fikk litt dårlig tid men det ordnet seg til slutt. Jeg kommer med flere bilder imorgen!

Foreløpig så legger jeg kun ut det bildet her. Skal nemlig på tidelig vakt imorgen, så orker ikke å sitte å styre med det nå :P  Forresten husk at vi skal stille klokka en time fram. Jeg får dessverre sovet en time mindre :( Buhuuu! Men en ting kan vi se frem til og det er at det nærmer seg sommeren.. :)

Forresten jeg har ikke fått svart på alle kommentarene mine fra forrige innlegg pga at jeg har vært litt fram og tilbake. Jeg pleier å sjekke kommentarene på mobilen og godkjenne det, og det pleier som regel å gå ganske kjapt. Liker å sitte i fred og ro og ta meg god tid til å svare på kommentarene deres. Vet at det ikke er god nok unnskyldning men dere får tilgi meg for det! Så svarene kommer imorgen etter jobb. Beklager så mye og håper jeg er tilgitt! :*

Design av Rmoen.blogg.no

Outfit 23/03/12Skjorte Nelly / Bukse GinaTricot / Sko H&M / Veske Chloe / Solbriller Gucci 

Design av Rmoen.blogg.no

Umotivert?

For det første vil jeg takke alle de som har støttet meg under det ene innlegget. Har aldri fått skrevet det ordentlig ordentlig! Det betyr utrolig mye for meg at det faktisk er så mange som bryr seg, på en positiv måte! Jeg er glad for at det faktisk finnes noen gode mennesker der ute og ikke bare onde mennesker. 

Forresten så beklager jeg for at det har vært lite blogging i det siste. Jeg har ikke hatt motivasjonen oppe og har bare ikke orket å sitte å bruke tid på bloggen. Når du får dritt tilbakemeldinger for alt du sitter og gjør for denne bloggen, så gidder man lissom ikke å gjøre noe mer ut av det. Derfor har jeg ikke giddet å lage noe innlegg. 

I forhold til så mange som er innom bloggen, så er det veldig veldig veldig få som kommenterer, og det synes jeg er veldig synd. Det tar ikke lange tiden å legge igjen en kommentar når man først er innom. Men når det er noe de trenger å vite, så pøser det på med kommentarer. Hvorfor ikke være like vennlig ellers også? Det er jo bare hyggelig å høre fra dere. Det gir hvertfall meg mer motivasjon til å blogge!!

Føler det er veldig mye hat rundt de som blogger. Det er virkelig synd at det er slik noen av oss mennesker er. Seriøst folkens, prøv heller å finn det positive i andre, istedenfor å pirke på det lille negative. Og ikke prøv å sammenlign folk, alle er forskjellige på hver sin måte. 

Håper bare jeg får motivasjonen tilbake til å blogge, ellers vurderer jeg nesten å legge ned bloggen! ;) 

Men tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra turen foreløpig. Så her kommer dem!Disse bildene sier kun litt om hvor bra vi har hatt det! Egypt er absolutt et sted som må oppleves! En uke har gått så fort, helt utrolig. Vi kommer garantert til å reise dit igjen :)

Design av Rmoen.blogg.no

Some outfits pics...

Tenkte jeg skulle legge ut noen outfit bilder fra turen vår.. Så her kommer dem!Det kommer flere bilder etterhvert. Vi tok sååå mange bilder at det kommer til å ta litt tid før jeg kan sortere og legge dem ut. 

Forresten, jeg glemte å fortelle dere at jeg farget håret mitt svart-blå før jeg dro til Hurghada. Jeg liker at håret er kull svart. Hva syns dere? Det syns veldig godt på bilde nummer 5. Syns dere jeg skal ha det slik eller farge det brunt som jeg skrev på et tideligere innlegg? Vurderer nesten å ha det slik siden jeg liker det svært godt :)

Design av Rmoen.blogg.no

Utålmodig..

Det er umulig å sitte og laste opp bilder her. Nettet er sååååå tregt! Jeg gir opp, orker dessverre ikke mer. Jeg kommer tilbake og oppdaterer dere igjen så snart jeg blir tålmodig nok :)

Så lenge kan dere titte på det bildet her..:) 

Design av Rmoen.blogg.no

Jeepsafari!!!

På onsdag var vi på Jeepsafari. Det var utrolig spennende og vi fikk opplevd så mye nytt. Fra å se hvordan fattige mennesker lever i et ørken til Belly-dance show. Dette er virkelig en once up on a time opplevelse, og jeg anbefaler virkelig anbefale alle til å være med å oppleve en slik reise. Det er så mye minnerikt og mye opplevelser som ligger rundt denne turen. 
Vi er så glade for at valget falt på Egypt!! :)

Design av Rmoen.blogg.no

Slapper av....

Endelig har vi klart å fikse internett der vi bor, så da satser jeg på at jeg kan oppdatere dere litt oftere. Det er ikke så lett å sette seg ned med pc`n når du har fulle planer hele tiden. Men dagen igår var veldig avslappende. Vi tok en tur til Marina Beach og koste oss i varmen. Dermed tok vi oss en tur til et såkalt "shopping senter" og fikk handlet litt diverse ting. 

Her kommer det noen bilder fra igår. Dessverre blir det ikke så veldig mange bilder nå, pga at nettet er så jæææævlig tregt. Så da får jeg heller laste opp flere bilder når jeg er tilbake igjen :)
Frister det? Hehe. Nå skal jeg sove! God natt da folkens :*

Design av Rmoen.blogg.no

Dagen igår i Hurghada....

Jeg fikk ikke blogget noe før jeg reiste avgårde. Stresset med å pakke og hadde en del å gjøre! Men tenkte jeg bare skulle komme en kjapp tur innom og legge ut noen bilder fra igår. Vi har dessverre ikke internett der vi bor, så må finne oss noen internett cafeer i nærheten. 

 

Her er det hvertfall godt og varmt!

Håper dere koser dere i Norge :))

Design av Rmoen.blogg.no

Haters makes me stronger...

Okay! For det første så vil jeg gjerne starte med å takke alle de som har støttet meg. Jeg har alltid tenkt hvorfor det er så få mennesker som legger igjen en kommentar her på bloggen i forhold til så mange lesere som jeg egentlig har. Men når det først kom negative kommentarer så stormet det inn med masse positive og støttende kommentarer. Det setter jeg virkelig STOR pris på og det trengte jeg virkelig akkurat NÅÅ!! 

Jeg forstår ikke helt hva som er grunnen bak alle disse negative kommentarene? Jeg syns det er veldig trist at man skal hate sine medmennesker så sterkt. Er det ikke vi som virkelig skal støtte hverandre? Hvorfor vil vi egentlig andre vondt? Det er så leit å lese alle disse kommentarene. 

Men i denne verden er vi mennesker ulike. Alle har sine ønsker, behov og smak. Det finnes alltid noen som er det motsatte av deg. Dessverre finner vi mange sjalusie mennesker her også. For det første så lurer jeg på noen få ting. Hvis dere misliker meg så sterkt, hvorfor er dere i det hele tatt inne på bloggen min da? Hvorfor gidder dere å skrive stygge kommentarer til meg? Jeg føler at det er en smule misunnelse bak dette, men skal ikke si at det er slik det er! Fordi dette er noe jeg kun antar. Hvorfor kan ikke bare folk tåle å se at andre kanskje er penere enn seg selv, smartere enn seg selv, har bedre stil enn seg selv? Og da mener ikke jeg her at jeg er den peneste jenta, eller at jeg er penere enn AISH hvis dere tolker det slik. Skriver helt generelt nå.

Jeg er helt inneforstått med at man ikke kan forvente å få kun positive kommentarer når man har en blogg. Og jeg vet at jeg er en såpass sterk jente som klarer å komme gjennom slike negative kommentarer også. Dette er dessverre en annen side av bloggverden.Hvis vi skal ser litt på hva sjalusi egentlig er. Sjalusi kan faktisk handle om alt, men til syvende og sist så handler det om at man ikke har det lille den andre personen har. Det er alltid noe man har som andre ikke har eller motsatt. For det første vil jeg avklare at jeg har mine misfornøyelser og sier ikke at jeg er den perfekte jenta. Men folk ser ulikt på ting. Noe jeg syns er fint kan være stygt for noen andre, eller motsatt. Det er slik vi mennesker er, alle er forskjellige! For det første er det viktig at vi får dette inn i hodet vårt. Sett heller pris på det dere syns er positivt istedenfor å pirke på det lille negative!

Men jeg vil ikke skryte her og si at grunnen til all den negative kommentaren er sjalusi. Men at dere i det hele tatt gidder å bruke tid på å slenge dritt om andre, syns jeg er tragisk! Jeg er som sagt stor fornøyd med meg selv og ønsker å beholde det jeg har som kjennetegner meg. Det er akkurat det som gjør at jeg skiller meg fra de andre og det vil jeg gjerne beholde ;)

Kanskje dere skal sette dere ned og skrive noe dere liker ved seg selv. Kanskje problemet ligger hos dere selv? Få ut det positive ved deg først, så kommer det positive ved andre automatisk frem. Rett tankegangen mot det gode som du har!!

Til slutt vil jeg gjerne fortelle dere en ting. Det beste vi mennesker kan gjøre er å ønske andre godt, uansett hvem det er. Uansett om en person har alle de tingene du ønsker deg i ditt liv, så ønsk dem gode ting i livet med hele ditt hjertet. Ikke bare vil du få det bedre med deg selv, men du vil også oppleve at det blir mye lettere å jobbe mot dine egne mål og akseptere deg selv.

Bygg opp selvfølelsen din, så innser du hvor verdifull du faktisk er. La oss vise hverandre kjærlighet istedenfor hat. Vi kommer ikke langt i livet ved å hate andre. Ekte kjærlighet er så mye mer enn bare det ytre.

Design av Rmoen.blogg.no

På vei til legen...

God morgen søte :) 

Nå er jeg nemlig på vei til legen med min kjære søster Tia, og klumpene Romeo og Julie. Jeg skal jo ta ut stingen idag, så det blir spennende og se hvordan nesen min ser ut etter alt det den har vært igjennom. Har jo ikke sett nesa mi på 1 uke. Det skal bli deilig å ta av gipsen og hoppe inn i dusjen når jeg kommer hjem! Vi får håpe på det beste. 


Håper det går bra med dere alle hvertfall. Have a nice friday guys :*

Design av Rmoen.blogg.no

DA VAR BILLETTENE TIL HURGHADA I BOKS!

Etter litt frem og tilbake har vi endelig fått ordnet turen til Hurghada. Åhh, det skal bli deilig å komme til et varmt land med masse sol. Gleder meg!! Håper bare jeg blir like bra igjen før jeg reisen. Vi reiser mandag tideliiig. Da er det bare å begynne å pakke! 


Her ser dere noen bilder fra Hurghada. Vi skal bo på en form for leilighet. Det ser veldig bra ut på bilde og håper det er like fint i virkeligheten :) 

Forresten så har jeg ikke fått skrevet ordentlig hva som virkelig har skjedd meg meg. Har jo bare skrevet at jeg har vært dårlig men tenkte det var på tide å skrive det som virkelig hadde hendt på fredag. Jeg dro for å besøke vennina mi Merutha på torsdag til Oslo. Og fredag skulle vi en tur til byen, vi så bussen stå utafor huset så løp vi som bare det for å rekke bussen. Det var jo ikke så veldig lurt av meg å gjøre med høyhæler. Jeg sklei nemlig på isen og falt med ansiktet ned mot bakken. Selvom det ikke var like vondt med engang så trodde vi ikke at det var såå alvorlig før vi begynte å se hvor mye blod som kom ut av nesen og før jeg kjente at nesebeinet ikke helt var på plass. Da var det bare å komme oss til sykehuset og finne ut hva det var. Når vi ankom sykehuset så fikk vi beskjed etter en stund om at nesebeinet var brukket og at jeg måtte opereres. Da var det enten å gå rundt med en skjeiv nese eller å få nesen i orden, da takket jeg selvfølgelig ja til å få nesen i orden igjen. Så nå går jeg rundt med nesegips :( Jeg har ikke hatt det helt lett den siste tiden. Men IMORGEN skal nemlig stingen og gipsen fjernes. Håper virkelig bare jeg blir meg selv igjen snart!! Derfor har det heller ikke værtt noen outfitbilder i det siste. Håper det er forståelig.. 

Ønsker dere forsatt en fin torsdag! :) 

Design av Rmoen.blogg.no

Hurghada?

Som nevnt tideligere så skal jo min eldste søster gifte seg i september. Det startet med at vi planla bachelortur og at det skulle være en billig tur til et varmt sted. Etterhvert så valgte noen å trekke seg pga økonomiske problemer, men vi søstrene + Merutha har kjempe lyst til å reise til et varmt sted akkurat nå. 

Vi har søkt litt på restplasser og funnet sykt billige billetter med hotell til Hurghada som altså ligger i Egypt for de som ikke vet/visste det. Avreise er allerede på mandag, men vi har ikke bestemt oss 100 % om det blir noe reise eller ikke. Vi har nemlig skole og jobb som vi må få ordnet før vi bestiller billettene. Ikke minst håper jeg at jeg blir frisk igjen før avreisen, HVIS DET BLIR NOE AV DET DA..

 

SOL OG VARME FRISTER VIRKELIG AKKURAT NÅ!!!!! JEG VIL DIT NÅ....

Design av Rmoen.blogg.no

Bunad til 17 mai?

Jeg har allerede begynt å tenke på hva jeg skal ha på meg til 17 mai. Siden ifjor har jeg vel tenkt på at jeg skal skaffe bunad i år. Jeg syns bunad er såååå fint og har så lyst på en. Men trenger en del penger for å kjøpe bunaden. Jeg vet at jeg ikke kommer til å bruke bunad hvert år, derfor tenker jeg kanskje å finne en eller annen butikk som leier bunader og heller bruke det engang som blir mye billigere for lommeboka?

Norske bruker jo bunad til de fleste høytidsdager og jeg kommer ikke til å få brukt det like mye som dem, derfor tenker jeg kanskje at det er en bedre løsning for meg å leie det. 

Jeg har ikke funnet min favoritt bunad enda, men synes Telemarksbunader er kjempefine. Hva syns dere? Skal jeg skaffe meg bunad til 17 mai? :) 

Om dere vet om noen utleiesteder av bunader, så hadde det vært kjempefint om dere kunne lagt igjen en kommentar med nummer eller nettadressen deres! Tusen takk på forhånd :)

Design av Rmoen.blogg.no

The love of a family is life´s greatest blessing..

Mange har spurt om jeg kan lage et innlegg om familien min. Nå halr jeg endelig tatt meg litt tid til å gjøre dette for dere. I tillegg så er det også noen som har spurt om jeg kan legge ut bryllupsbilder fra bryllupet til min mellomste søster. Så jeg tenkte jeg skulle knytte opp innlegget mot bildene fra bryllupet, så dere får begge ønskene samtidig. 

Jeg kommer fra en fantastisk familie med verdens beste mor, far og to eldre søstre. Jeg kunne ikke havnet i en bedre familie enn den familien jeg tilhører nå. 


Her ser dere et familiebilde fra bryllupet til Tia. Helt til venstre så ser dere da min mor som er helt fantastisk. Jeg ser så mye opp til henne og ønsker at jeg en dag blir like god mor som henne. Hun er en person som støtter meg uansett hva jeg gjør og har troen på meg. Hun kjefter på meg når jeg gjør noe dumt selvfølgelig som alle andre mødre så vil hun jo at jeg skal velge det riktige sporet. Hun smiler hele tiden og gjør alle andre rundt henne også glad. Det er umulig å ikke å bli glad i henne!! 
Mothers hold their child´s hand for a moment and their heart for a lifetime..
 
Helt til høyre så ser dere da pappa`n min som er helt lik meg, eller jeg er helt lik han. Jeg er en jenteversjon av han som alle sier. Han virker veldig stille og ser veldig streng ut, men når han først begynner å prate så stopper han ikke. Han er heller ikke så streng som han ser ut som, egentlig ganske så snill. Han har aldri kommet i veien og sagt at det er det jeg må studere eller at jeg må gjøre sånn og sånn som de fleste tamilske foreldrene kanskje gjør.? Han er veldig på at vi skal gjøre det som vi vil og støtter oss 100% med det. Det er vi veldig takknemlig for. Selvom han ikke er den mest pratsomme hjemme, så er han flink til å si det nødvendige og fornuftige når vi trenger det. Altså han er der når vi virkelig trenger ham! 
No matter how tall I grow, I will always look up to my dad. 
Her ser dere da bryllupsbildene til Tia & Amal. Tia er den mellomste søsteren og det er hun som står bak outfit bildene mine, for de som har skryter av dem :) Hun kjefter når jeg gjør noe dumt men støtter meg noen sekunder etterpå selvom det er galt. Er det ikke slik søstre skal være? Være der for hverandre uansett hva. Men noen ganger kan hun være jævlig sta og stå på sitt selvom jeg prøver å forklare henne at noe av det hun gjør er galt. Selvom hu vet at det kanskje er galt, vil hun ikke innrømme det. Det kalles stahet, men det pleier som regel å ordne seg til slutt! 


Her ser dere forlovelsesbildene av Thivani & Rajee. Thivani er den eldste av oss, men som er den minste av oss i størrelsen. Hun skal gifte seg i september og det gleder vi alle oss til! Vi har så vidt begynt å planlegge og håper på at det blir et supert bryllup. Selvom Thivani er liten i størrelsen så er hun ganske stor i kjeften :P Hun åpner seg ikke for alle, men når det er noen som virkelig trenger å høre noe så får hun virkelig munndiare. Hun stiller opp alltid for oss og er den som tar ansvar enn oss andre. 

Jeg er jo den yngste i familien som alle er i glad i . Det er som regel Tia og Thivani som krangler mest og jeg er den som skal prøve å ordne opp mellom dem. Husker den ene scenen som det var nå, når vi bodde på leilighet så skulle Tia og Thivani banke hverandre mens jeg måtte stå i midten og megle de to. Uff a meg, det var ikke lett. Men nå sitter vi her som bestevenner. 

Having sisters is like having a best friends that you can`t  get rid of. You know whatever you do, they`ll still be there.


PS: Nå må ikke Amal og Rajee bli sure på meg for at jeg ikke har skrevet noe om dem, men hvis jeg skal begynne å skrive om dem også så blir innlegget ganske så langt. Men jeg er utrolig glad i mine svigerbrødre også <3 Kunne ikke fått noen andre som kunne erstattet plassen dems bedre <3 

 

Er det noe mer dere lurer på så er det bare å legge igjen en kommentar under innlegget her :) 

Design av Rmoen.blogg.no

LONDON TUR BESTILT!

Etter en lang diskusjon med mye uenigheter har vi endelig blitt enige og fått bestilt london billettene. Det var ikke lett å fastsette en dato for avreise med familien når alle har sine timeplaner som de må følge. Men vi kom kjapt til en enighet når vi begynte å se at billett prisen begynte å stige oppover. Turen er nemlig ikke før i april! Fetteren min i London skal gifte seg, så vi reiser hovedsaklig pga bryllupet. Det er nå bryllupsperioden begynner, og tror nok det blir en del brylluper framover. Det er koselig det. Åhh, gleder meg til Nandos, Starbucks, KFC og ikke minst shoppingen!

 Hørte at det allerede er +17 grader i London, og det blir nok enda varmere til vi er der. DET SKAL BLI DEILIG!

Sorry for at det har vært litt dårlig blogging de siste nettene. Har vært syk så har dessverre ikke orket å bruke krefter på å blogge. Er forsatt ikke helt bra, men jeg skal prøve så godt jeg kan for å holde dere oppdatert :) 

Design av Rmoen.blogg.no

OUTFIT 01/03/12Jakke GinaTricot / Genser BikBok / Bukse GinaTricot / Sko Vögele / Solbriller GinaTricot

Design av Rmoen.blogg.no

WELCOME
Jeg heter Thiva og er 21 år gammel. Jeg studerer Markedsføring på BI Drammen. Jeg vil bruke noe av fritiden min på å blogge om mote, skjønnhet og om livet mitt. Følg med! :)


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Design av Rmoen.blogg.no
hits