april 2012

NY SPØRSMÅLSRUNDE

Da setter jeg igang en ny spørsmålsrunde i og med at jeg har fått en del spørsmål under de ulike postene. Det er vel litt smartere å samle alle spørsmålene på et sted så vi har litt bedre oversikt :) Begynner jo å bli en stund siden vi hadde en spørsmålsrunde sist så det var vel på tide? :) 

Da er det så enkelt som at dere skriver deres spørsmål under kommentarfeltet så skal jeg prøve å svare best mulig :) 

Peace out :* 

Design av Rmoen.blogg.no

Hei dere!

Sorry for lite blogging, men det har seriøst vært noe surr med blogg.no eller lettere sagt blogg-adressen min, så jeg har ikke klart å komme meg inn på bloggen min. Jeg hørte også fra noen av leserne mine at de hadde problemer med å komme seg inn på bloggen. Men nå ser det ut til å virke igjen! Internetten hjemme er også nede så må bruke 3G, og det er ikke akkurat det kjappeste nettverket men bedre enn ingenting. Skal ikke klage! Håper det også er i orden snart :)

Forresten dere, jeg har såå lyst til å kjøpe meg bil snart. Hvem synes dere er best, BMW 1 serie eller Audi a3? Det blir enten svart, hvitt eller rødt? Hva anbefaler dere?Hvilken likte dere best? Ehm, jeg sitter her og planlegger å kjøpe meg bil snart. Men det er en stor hemmelighet at jeg ikke har tatt førerkortet enda så hyysj, ikke spre det videre (flaut)! Tenker å ta førerkortet fort så mulig. I neeed some motivation. HELP! Ahhh, men disse bilene frister. Gleder meg til den dagen jeg skal kjøre rundt med en av de herlige bilene her. HIHI! Si ifra så skal jeg ta dere med på tur, om vi kommer så langt :P 

Design av Rmoen.blogg.no

OUTFIT 27/04/12
Har forresten på meg skinnjakka som jeg kjøpte med meg fra London. Digger den faktisk!  Anderledes og fin. Kan brukes til hverdag og til spesielle anledninger. Hva synes dere?

Jakke London / Topp Jeans & Clothing / Bukse Nelly / Sko Nelly / Solbriller RayBan

Design av Rmoen.blogg.no

SPONSOR

Jeg fikk mail fra en som heter Turid fra Sverige som jobber for Proactivesolution som er et firma som selger hudpleie produkter. Jeg personlig har ikke prøvd dette produktet, men jeg ser at kjendiser som Kate Perry og Justin Bieber bruker dette produktet og det er også sterkt anbefalt av dere. 

Bildet er hentet fra proactivesolution.no. 

Dette produktet skal hjelpe mot kviser, acne og urenheter. Du har ingenting å tape på i og med at de har pengene tilbake garanti hvor du ikke trenger å bekymre deg om noe som helst. Er du ikke fornøyd så er det bare å sende produktet tilbake og du vil få refundert summen selvom flaskene er tomme eller ikke. Men porto og ekspedisjon vil dere dessverre ikke få tilbake. 

For ytterligere informasjon sjekk ut hjemmesiden deres. 

Design av Rmoen.blogg.no

NOEN FLERE BILDER FRA ENGLANDNå har jeg endelig klart å legge ut noen flere bilder fra bryllupet i England. Det kommer flere bilder fra England etterhvert :) 

Design av Rmoen.blogg.no

NOEN BILDER FRA LONDON

Tenkte jeg bare skulle stikke kjapt innom og legge ut noen bilder av meg fra London. Rommet mitt er helt kaos nå, så jeg må heller prioritere å rydde rommet så det ser litt ordentlig ut her. Dont worry, det kommer flere bilder etterhvert :D 

Håper alt står bra til med dere :* 

Design av Rmoen.blogg.no

Back from London

1360157-1-1335260359690.jpg
1360157-1-1335260360968.jpg
Jeg kom hjem igår fra London men hadde ikke krefter til å blogge. Var altfor sliten! Har kun sovet i 3-4 timer hver natt der borte :( Så måtte ta igjen all søvnen. Hehe. Vi hadde hvertfall en kjempe fin tur selvom det var lite søvn. Fikk gjort mye på kort tid! Og forresten aldri mer Ryanair igjen. Hater det selskapet. De skal være så nøye hele tiden! Jeg fikk lov til å ha med en håndbaggasje når jeg sjekket inn og når jeg stod for boarding så får jeg beskjed om at baggasjen er for stor og da snakker vi ikke om mer enn 1cm. GOD! Så måtte jeg betale 50 pund for å få med baggasjen. Jævlig suuuurt! Åhh tenker forsatt på det og irriterer meg over det. Billettene er så billige så kommer det masse bekostninger i tillegg og til slutt ender du opp med like dyre eller dyrere billett enn de andre selskapene. Like greit å reise med et ordentlig selskap med bedre service! Jaja gjort er gjort. Jeg skal legge ut flere bilder fra London turen senere :) 
Design av Rmoen.blogg.no

GÅRSDAGENS OUTFIT 19/04/12


Jakke Parajumpers / Topp GinaTricot / Bukse GinaTricot / Sko Jeffery Campbell / Skjerf VictoriasSecret 

Design av Rmoen.blogg.no

Behind the scenes

Idag har vi vært på verdens fineste tempel. Gud så fint det var der! Jeg har lyst til å gifte meg på et sånt tempel. DAMN! Have no words..Dere ser jo hvor fint det var der når dere ser bildene. Bildene er forresten fra musikkvideoen til min kjære søster Thivani og svigerbroren Rajeegan. Skal legge ut linken når det kommer ut :) 

Nå skal jeg legge meg. Har kun sovet 2 timer i natt, og skal stå opp imorgen tidelig :( Kommer med flere bilder så fort jeg har dem :) Kos dere så lenge :* 

 

Design av Rmoen.blogg.no

KLAR FOR AVREISE

1360157-1-1334769332702.jpg
1360157-1-1334769335024.jpg
Nå er jeg på vei til rygge flyplass og er klar for London turen :) Det er drit kjipt å høre at det er meldt regn alle de dagene vi skal være der borte men vi får bare gjøre det beste ut av det! Idag har jeg vært i Oslo og møtt noen venner. Spist deilig mat og laget frappucino til mine søte. Håper dere har hatt en fin onsdag så lenge :) 
Design av Rmoen.blogg.no

FRAPPUCINO

1360157-1-1334606809360.jpg
Ahhhh nå sitter jeg her og koser meg med frappucino som er laget av meg..Mmm love it!! Frister det? :) 
Design av Rmoen.blogg.no

Weekend

Helgen min har ikke vært super spennende. Jeg har jobbet på dagen og vært på lanka program på kvelden. Det ble kun bilder fra den ene dagen dessverre!

Da er det mandag igjen da dere! Nå er det ikke lenge til jeg reiser til London. Må begynne å pakke, ahhhh. Hater å pakkeeee. Noen som vil hjelpe meg? :) 

Design av Rmoen.blogg.no

På jobb!!

1360157-1-1334482534667.jpg
1360157-1-1334482536597.jpg
Nå er jeg ute i det fine været og jobber. Ehh fine været? Det pøs regner akkurat nå. Hater å stå opp tidelig og dette været gjør ikke det akkurat noe bedre :( Håper det snart blir sol og sommer :)
Design av Rmoen.blogg.no

Follow me on Instagram

Nå kan dere også følge meg på Instagram. Det er bare å søke Thiva så skal det komme opp. Er det noen dager hvor jeg ikke får tid til å oppdatere bloggen, så kan dere gjerne følge meg på instagram :) Design av Rmoen.blogg.no

Noen bilder fra København

Tenkte det var på tide at jeg skulle legge ut noen bilder fra turen København. Det blir dessverre bare noen bilder. Vi hadde en utrolig fin reise og kommer garantert til å reise dit igjen. Det var synd at det var dårlig vær når vi var der nede men vi fikk sett litt rundt for det :) Vi var ganske så slitne når vi var hjemme igjen derfor trengte jeg en liten blogg pause :P 


Håper alt står bra til med dere :) Deilig at sola er tilbake!

Design av Rmoen.blogg.no

BACK TO DRAMMEN CITY

Hei dere! Nå begynner det å bli en stund siden jeg blogget sist og dere har sikkert savnet innleggene mine? (Det håper jeg da).  Jeg prøvde å mobilblogge mens jeg var i København, men det ville ikke gå gjennom så derfor måtte jeg dessverre vente helt til jeg kom tilbake. Nå er jeg tilbake i Drammen by og skal snart på jobb, så har ikke all verdens tid foran meg for å poste bilder. Så dessverre blir det kun disse to bildene foreløpig. Jeg skal legge ut flere bilder senere eller imorgen fordi jeg er nemlig ikke hjemme før sent. Håper dere kan leve med det! hehe. 


Vi har forresten hatt en super tur og kost oss masse. Det var bare litt kjedelig at det regna :( Men ellers har vi hatt det topp!

Design av Rmoen.blogg.no

København

1360157-1-1333980876474.jpg
1360157-1-1333980877210.jpg
Nå skal jeg avsted til Danmark med kowshia og noen andre venner. Jeg skal prøve å mobil blogge til onsdag, fordi da er jeg nemlig hjemme igjen :) håper dere får en fin dag i regnværet! 
Design av Rmoen.blogg.no

OUTFIT 080412

Nå kan dere klikke inn her for å se en liten videoklipp av outfiten min idag. Det er første gang jeg prøver noe slikt så håper dere kan gi meg tilbakemelding om dette er av interesse, så skal jeg komme med flere slike videoer :) Blazer, Bukse & Veske Ginatricot / Bluse BikBok / Sko Nelly / Solbriller RayBan

CLICK HERE TO WATCH MY OUTFIT OF THE DAY VIDEO 

Design av Rmoen.blogg.no

Norske kanaler må vise hva som virkelig skjedde i Sri Lanka.

Jeg fikk et tips om å skrive litt om denne facebook-kampanjen som er ute å går om å få norske kanaler til å vise en dokumentar om krigen på Sri Lanka. Det er mye vondt som skjedde under krigen og jeg mener det er viktig at alle som har muligheten til å se på den, gjør det!!

Målet med kampanjen er å få norske kanaler til å vise dokumentaren "Sri Lanka´s Killing Fields- War Crime Unpunished". Den handler om urettferdigheten som har skjedd under krigen mot de sivile. Over 60 000 sivile ble torturert, voldtatt og myrdet. Alt for mange menneskerettighetsbrudd har blitt begått og det er viktig å åpne øynene til omverdenen og fremme deres sak. 

Klikk deg inn på denne linken og trykk lik, eller gå direkte inn på denne linken 
http://www.facebook.com/Norge.Killing.Fields så kan DU være med på å hjelpe disse sivile til å få sin rettferd i tillegg til at du er med på gjøre en forskjell. SPRE DETTE VIDERE. Vi er nødt til å ha 5000 likes på facebook for at dette skal komme frem i mediane, og pr. dag har vi 630 likes. VED Å LIKE DENNE SIDEN KAN DU NEMLIG VÆRE MED PÅ Å GJØRE EN STOR FORSKJELL!!Har du spørsmål kan du legge igjen en kommentar her eller kontakte Mayuran Elias Arumugam direkte på Facebook.  Når du trykker på navnet hans kommer du direkte inn på profilen hans :) 

Håper dere sprer dette videre og liker denne siden på facebook! Takk på forhånd :)

Design av Rmoen.blogg.no

MORE SHOELOVEEr de ikke kule? IM IN LOVEE! Disse finnes også i svart og mint-grønn. Har såå lyst på mint-grønn også! Men nå tror jeg at jeg må slappe av litt med shoppingen. Bestilte også med meg 2 kjoler og et skjørt sammen med disse skoene. Kan vise dere dem senere! OG ikke bare det, så venter jeg på en jakke fra ZARA. Den er dødsfin!! Håper den er like fin på meg daa :) Dere får vente litt til, så får dere se hvordan den ser ut :) 

Design av Rmoen.blogg.no

SHOELOVE

Åhhh, jeg har forelsket meg i disse sandalene fra ZARA. De er ikke så dyre heller! Koster kun 399,-

Tenker å bestille hjem ett par av disse sandalene men er så usikker på hvilken farge jeg skal ha. Jeg har allerede et par med blå sandaler. Så det står mellom den første og mellomste. 

Hvem synes dere er finest? :) Design av Rmoen.blogg.no

Noen bilder fra gårsdagen..

Vi alle var så sultne at vi glemte å ta bilde av maten. Så dere får kun se et bilde av desserten. Varm eplekake med is! Mmm, den var god :)

Design av Rmoen.blogg.no

DAGENS OUTFIT 05/04/12


Jakke GinaTricot / Bluse BikBok / Bukse H&M / Sko Nelly / Clutch Morris

Jeg skal legge ut flere bilder imorgen. Er for trøtt til å styre med det nå. Vi har hvertfall hatt en kjempe fin dag og kost oss masse :) Håper dere har hatt en like fin dag.

Vi blogges mer imorgen. God natt :* 

PS: Synes forresten at jeg har vært flink med oppdateringer det siste døgnet. Eller hva synes dere? :) 

Design av Rmoen.blogg.no

SIMPLE SIDE PONY HAIR VIDEO

Hei dere! Nå har jeg laget en ny video på youtube. Lett og elegant hår frisyre :) 

CHECK IT OUT. CLICK HERE TO WATCH THE VIDEO

Håper dere liker den :) Nå skal vi snart ut og spise med familien! Kommer med bilder senere!!Ha en fin skjærtorsdag dere. God påske <3 

Design av Rmoen.blogg.no

HAPPY 25TH BIRTHDAY TO MY LOVELY SISTER TIA!

Da var det min kjære søster sin tur til å fylle 25 år! Vet godt at hun ikke er så fornøyd med alderen men hun må bare leve med det! :)

Jeg ønsker deg en kjempe fin bursdag sammen md nære og kjære og håper vi skal kose oss masse imorgen! Jeg er glad for at jeg har fått en søster som deg. Du har vært der for meg både i gode og onde dager og det setter jeg utrolig pris på! Du støtter meg uansett hva og tror ikke det er mange som tørr å messe med meg når jeg har deg ved siden av :P haha :) 

Jeg er hvertfall utrolig glad for å ha fått en søster som deg, og det kan dessverre ikke beskrives med ord! :) Jeg håper jeg snart kan bli tante så jeg har noen å kose med :P Vet om en del der ute som gleder seg til det! Hehe. Du har blitt for stor til at jeg skal kose med deg. Sorry :( Hihi.

Happy birthday once again my lovely sister <3 Sisters by birth. Friends by choice

Design av Rmoen.blogg.no

Liten shoot.

Sorry for lite blogging i det siste. Har vært litt opptatt med ting og tang. Idag har jeg vært på en liten Bareeze shoot. Tenkte jeg skulle laste opp noen mobil-bilder fra dagen idag. Det ble kun noen kjappe bilder med mobilen :) Syns det ble litt for mye sminke! Er vel ikke vant med så mye øyeskygge osv. Men men, det sies at man må ha mye sminke for at det skal synes på bildene, så trøster meg selv med det :) Hehe. Håper dere har hatt en fin dag :*

Design av Rmoen.blogg.no

MAKEUP VIDEO

Da har jeg endelig fått laget min første sminkevideo som dere har spurt om såå lenge. Jeg brukte ikke mer enn 30 min for å spille inn videoen, men redigeringen var det som tok litt tid. 

Som sagt så er jo dette min første sminkevideo så håper på en del feedback og at dere liker den. Om det er ønskelig med flere videoer, er jeg åpen for det :) Let me know! 

CLICK HERE TO WATCH MY FIRST MAKEUP VIDEO

Design av Rmoen.blogg.no

Noen photoshoot bilder..

Sorry for at jeg ikke har fått oppdatert noe før nå. Det har vært noe galt med blogg.no og det har vært helt umulig å logge inn. Jeg måtte bare vente til alt kom på plass igjen så jeg kunne oppdatere dere. Nå er det endelig i orden :) 

Igår var jeg på dagvakt så var jeg på en liten shoot med Shehzad. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra shooten. Her kommer dem....Hva syns dere? Ble det noen fine bilder? :)

Design av Rmoen.blogg.no

WELCOME
Jeg heter Thiva og er 21 år gammel. Jeg studerer Markedsføring på BI Drammen. Jeg vil bruke noe av fritiden min på å blogge om mote, skjønnhet og om livet mitt. Følg med! :)


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Design av Rmoen.blogg.no
hits