juli 2012

TOP WITH FRILL AT THE WAIST

I have been busy last couple of days because of work. I am always so tired when I get home that I just fall asleep, wake up next morning and then go to work again. A rather boring cycle to be honest thats why I havnt update my blog the last two days. 

So here you have some photos taken of one my outfits from London. 

I just love this hot pink top with frill from forever21, one of my favorite! I paired it with a white lace skirt from Asos

I do look tired on those pictures? You are right. It was a loooong stressful day! 

Thanks to my cousin Achu Leelaratnam for the beautiful photos. He is a great photographer! Check out his page on facebook by clicking here for PhotoShop.

PS; For those who have sent me email, I will reply you guys soon as possible <3 Kiss 

Design av Rmoen.blogg.no

BACK IN NORWAY :)

Nå er jeg tilbake i Norge. Vi har hatt en kjempe fin tur med masse masse shopping! Vi dro jo til London hovedsaklig for å shoppe til bryllupet og det klarte vi ganske fint selvom dagene var hektiske! Vi var utrolig heldig med været i London så det var deilig.

Jeg hørte at det var dritt vær her i Norge, men med engang vi landet så var det jo solskinn! Rart? Hehe. Men deilig at det er litt sommer her i Norge også. Nå skal jeg snart på kveldsvakt så jeg oppdaterer så snart jeg får muligheten.

Wish you a wonderful day, my lovable followers <3 

Design av Rmoen.blogg.no

YESTERDAY`S OUTFIT

Dress, Chain & Shoe Primark / Sunglass Ebay / Handbag Mulberry 

Design av Rmoen.blogg.no

YESTERDAY`S OUTFIT

 

 

Dress & Shoe Primark / Sunglass Rayban / Handbag Mulberry 

Design av Rmoen.blogg.no

PRIMARK LOVE :)

Idag var vi først en tur på Primark. JEG ELSKER SERIØST PRIMARK. Det er såå mye fint der og til så billig pris. Får lyst på alt som er der. Vi fikk ikke tid til å se hele butikken fordi vi skulle forsette med bryllupsshopping. Regner med at det blir noen turer innom Primark før vi reiser hjem til Norge igjen. 

 
Legger ved et bilde fra idag :) Vi har vært kjempe heldig med været hittil, så vi får håpe det forsetter slik de neste dagene!
(Kommer flere bilder senere) 

Design av Rmoen.blogg.no

LOOONDON!

Naa er vi endelig fremme i London! Vi reiste med Ryanair og flyet var jo forsinket, det er vel ikke noe nytt? Vaeret her er ikke noe aa skryte av, men vi faar haape at sola dukker opp imorgen. Naa er jeg sliten og trott, saa tenker aa sove etter aa ha skravlet litt med familien :)

Her ser dere en som har veldig lyst til aa reise sammen med oss. Savner Romeo & Julie allerede <3 

Det ble dessverre ikke noen flere bilder idag. Jeg skal prove aa oppdatere dere saa fort jeg faar muligheten til det!

Haaper dere koser dere i Norge! Much love :*

Design av Rmoen.blogg.no

NELLY PAKKE

Endelig har jeg fått nelly pakken som jeg har ventet på så lenge! Hadde nesten glemt hva jeg hadde bestilt før jeg åpnet pakken. Hihi! Det er jo så mye salg på nelly for tiden, så jeg bestilte meg et par sko jeg :P Det er jo sykt billig i forhold til hva det egentlig kostet før.Er de ikke fine? :) Har dere bestilt noe fra Nelly, nå som det er salg? 

Design av Rmoen.blogg.no

PINK MAXI DRESSDress Paris / Watch D&G / Bracelet Glitter / Flip flops Primark

Design av Rmoen.blogg.no

TAPE HAIR EXTENSTION

Jeg må si at dere kjenner meg ganske godt nå, i og med at dere fant ut med engang hva jeg hadde gjort. Hehe, det er helt riktig! Jeg har prøvd ut hair extenstion. 

Jeg har tideligere prøvd både keratin og å sveise på, men jeg må innrømme at jeg ikke var fornøyd med noen av delene. Resultatet av dette ble masse knuter over hele hodet, og kvaliteten på både mitt hår og extenstion ble helt for jævlig. Tuppene ble tørre og stygge. Jeg fikk med en del produkter når jeg tok keratin og sy inn men uansett hvilke produkter jeg brukte ble aldri håret like fin og glatt. 

Jeg har hørt mye positivt om teip extenstion men har aldri fått muligheten til å prøve det ut før nå. Og de positive erfaringene stemmer så langt! Man kjenner såvidt at man har noe i håret, det belaster ikke håret på samme måte som keratin og sveise på. Håret føles ut som mitt eget og ikke minst så er håret så mykt!

Her er resultatet:


 
Prisen for denne type hair extensions ligger nærmere ti tusen kr. Men jeg fikk det mye billigere siden jeg er medlem på groupon.no! Der får du masse gode dealer til super pris. Hver dag så er det nye dealer som dukker opp! Der kjøpte jeg min tape hair extenstion dealen som kostet meg 2400 kr, men ordinær prisen ligger på opptil 9990 kr. Så der fikk jeg spart over seks lapper. Jeg gjorde det hos CosmoBeauty salongen i Oslo. Det er veldig mange flinke og koselige medarbeidere der. Absolutt å anbefale! :)

Noen få bilder fra CosmoBeauty salongen


For de som sliter med å få langt hår og ønsker langt, tykt hår er dette å anbefale! Man er også nødt til å behandle håret riktig for å vedlikeholde kvaliteten, selvfølgelig.
Så hva synes dere? :)

Design av Rmoen.blogg.no

16/07/12

Hello cupcakes!

Begynner å bli lenge siden sist nå. Håper alt står bra til med dere! De siste dagene har jeg ikke gjort mye spennende og all tiden har jeg vel tilbringt på jobben. Jeg måtte ta på meg litt ekstra pga sykdom på jobb. Jeg synes det var helt okaay i og med at jeg snart skal reise til London. Ahh, jeg gleder meg til å komme meg litt bort herifra og kjenne på varmen. Har funnet ut at sola skal skinne mens vi er der borte, så det er jo ingenting å klage over. 

Men idag har jeg gjort noe spennende, og det kommer jeg tilbake til senere idag eller imorgen :) Jeg ville bare stikke innom og høre hvordan dere har det? Og ikke minst minne dere på at jeg forsatt er i livet siden dere ikke har hørt noe fra meg på noen dager. Hehe!

Forresten, jeg LIKER at dere har blitt så flinke til å kommentere for tiden ♥ BIG LIKE for det og forsett med det. Ha en fin mandag så lenge babes 

Design av Rmoen.blogg.no

IM BACK!!!!!!!

Åhhh, herregud!! Sååå mange utrolige koselige kommentarer som jeg fikk på forrige innlegget. Jeg kunne ikke la være å miste en gledeståre. Det er så sykt at jeg har gått innpå så mange mennesker og at jeg faktisk betyr så mye for dere. Vet dere hva? Dere betyr like mye for meg <3 Uansett om jeg ikke kjenner dere personlig, så føler jeg at jeg har blitt kjent med så mange gode mennesker via denne bloggen. Alle disse kommentarene fikk meg virkelig til å ombestemme meg! Jeg trodde jeg var ganske bestemt på at jeg skulle legge ned denne bloggen, men etter å ha lest alle disse kommentarene måtte jeg seriøst ombestemme meg for nå. 

Jeg har fått meldinger, eposter osv av både kjente og ukjente om jeg ikke ser hvor mange som ser opp til meg? Uff, jeg trodde aldri jeg skulle være til inspirasjon for så mange der ute! Jeg vet ikke hva jeg skal si etter å ha lest alle de kommentarene. Uten dere hadde ikke denne bloggen kommet så langt som den har 

Denne bloggen ble faktisk en del av livet mitt etterhvert. Selvom jeg skrev at jeg skulle slutte å blogge, så gikk jeg inn på bloggen, oppdaterte og så om det var noe nytt av kommentarer osv. Så det har ikke vært enkelt for meg å bare legge bloggen bak meg heller. Takk for motivasjonen dere har gitt meg. Det smelter mitt hjerte Da blogges vi snart igjen dere! MUCH LOVE 

Design av Rmoen.blogg.no

LAST WORDS...

Hello my lovable followers <3 

Det har vært dårlig med oppdatering i det siste, og det er ikke fordi at jeg ikke har orket å oppdatere dere. Folk har prøvd å hacke seg inn på hotmail, facebook, gmail og bloggen de siste ukene/dagene, alt dette skjedde etter det oppstyret med videoen. Jeg kan komme med en rekke personer og beskylde dem for dette, men så lavt synker jeg dessverre ikke. Jeg vil starte med å forklare at alt dette skjer av en grunn. Folk har det tydeligvis ikke bra med seg selv, så de prøver å ødelegge for alle andre. Samtidig så har jeg hørt alle de ryktene som har blit spredd rundt om meg, hvor latterlig er det ikke for meg og mine nærmeste som vet sannheten å hører dette? Det er såå sykt at folk finner opp sine historier om hvorfor ting har skjedd som det har. For å ta hevn? og det er fordi de har gått rundt å fortalt om mine private ting? HAHAHA. Jeg må le litt samtidig. Om det er hevn det er snakk om, så har jeg vel så mye annet å ta hevn på. Det er ikke på den måten her jeg tar hevn på fordi det er ikke en god nok unnskyldning for meg! Men andre har dessverre synket sååååååå lavt at de har prøvd å ødelegge forholdet som jeg har med mine nærmeste! Det sier vel alt om hvor god hjertet den personen er? Jeg håper for gudsskyld at den personen forandrer seg med tiden.

Det er helt jævlig at jeg må si at jeg må legge ned bloggen, fordi det er ikke det jeg vil! Men dere har sikkert sett selv hvor mye problemer som oppstår når en jente med utenlandsk bakgrunn begynner å blogge? Man kommer dessverre ingen vei med det, fordi de skal jo bare ødelegge for hverandre. Men vet dere hva? Jeg tenker MER på alle de som har støttet meg gjennom tiden. Det betyr utrolig utrolig utrolig mye for meg, og jeg får dessverre ikke beskrevet det med ord. Dere har virkelig fått meg til å føle meg spesiell! Jeg skulle virkelig gjerne ønske at jeg forsatte med dette, fordi det var seriøst sykt gøy å blogge men av personlige grunner er jeg nødt til å legge ned bloggen. 

Jeg har gått gjennom en dritt periode, selvom jeg ikke har vært så åpen om det. Jeg følte bare dessverre ikke at det var her jeg kunne dele dette med dere. Man kan vel si at jeg har gått rundt med en form for maske! Jeg har prøvd å gjøre det beste ut av det selvom det har vært helt jævlig. 

Jeg orker dessverre ikke å gå rundt og sjekke hotmail, facebook, gmail og blogg.no om noen har klart å hacke seg inn eller ikke. Det er synd at man ikke kan ha noe form for privat liv og at folk skal snoke på andres ting hele tiden! Men jeg håper at dere der ute forstår at mye av det som blir sagt er KUN rykter og for å sette andre i et dårlig lys. Jeg håper dere har såpass mye oppi hodet at dere forstår dette! Mer enn det trenger jeg vel ikke å si. 

Jeg vil takke alle som har følgt meg gjennom tiden, ikke bare mine søte lesere men også mine haters. Jeg kan vel si at de har vært en form for motivasjon, uten dere så er det faktisk ikke sikkert at jeg hadde orket å forsette med bloggingen. Man trenger litt motstand for å komme dit hvor man vil! Men nå er tiden inne for å legge opp alt dette, og tenke på min fremtid. OG jeg vet godt at mye av hensikten med alt dette var å få meg til å slutte å blogge, og nå er de nok superfornøyde med at de har fått viljen sin. Alikevel gjør jeg dette, fordi jeg faktisk prioriterer andre ting som er viktigere for meg i livet. Håper det er forståelig! 

Takk for alt, dere betyr utrolig mye for meg. Jeg ønsker dere masse lykke til videre i livet! 

PS: To my international followers. I have decided to stop blogging. I wanna thank you for all the support you´ve given me, that means a lot to me. You really made me feel special! I wish you all the best in the future. Love you all ♥ Thanks again!

Design av Rmoen.blogg.no

FLOWER HEADBAND

Flower headband Asos / Dress Nelly
Jeg har forresten tatt noen striper på håret mitt! Problemet med håret mitt er at jeg farget håret helt svart, og det er sykt vanskelig å få det håret til å bli lysere igjen. Jeg må nesten bleike det et par ganger før jeg får den fargen jeg vil ha. Det ble ikke helt som jeg ville ha det, men jeg får nøye meg med dette så lenge. Vi brukte 4 timer for å få den fargen her! Og det er heller ikke bra at håret går gjennom så mange sterke behandlinger på engang, så jeg må vente litt før jeg prøver på nytt. Ellers vil håret bli tørt og stygt, og det er ikke noe fint å se på! Tror nok fargen blir lysere etterhvert som jeg er litt i sola :) Det er greit med litt forandringer iblant.

Hva synes dere? :)

Design av Rmoen.blogg.no

LOOONDON!

Nå er det faktisk ikke lenge til neste London tur! Vi reiser den 20. juli, men de tre neste ukene kommer nok til å gå ganske kjapt. Jeg skal jobbe en del så dagene kommer til å løpe med det. 

Jeg skulle jo legge ved noen bilder fra London for lenge lenge lenge siden, glemte det helt! Her får dere hvertfall noen bilder. Mmmm, gleder meg til Nandos. Namnam <3 

Får litt NewYork feeling når jeg ser de høye bygningene bak. Uff, er så lei det været her i Norge. Har virkelig lyst til å reise et eller annet sted før jeg reiser til London! Hmm, kanskje det blir en spontan reise før det? Vet aldri hva jeg kan finne på :P hihi. 

Idag har jeg fri fra jobben, så da skal jeg først gå og trene så skal jeg ta meg en tur til byen med noen venniner. Så håper dere får en kjempe fin tirsdag :*

Design av Rmoen.blogg.no

WELCOME
Jeg heter Thiva og er 21 år gammel. Jeg studerer Markedsføring på BI Drammen. Jeg vil bruke noe av fritiden min på å blogge om mote, skjønnhet og om livet mitt. Følg med! :)


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Design av Rmoen.blogg.no
hits