september 2012

YESTERDAY`S OUTFITTopp BikBok / Bukse h&m / Sko Zara / Klokke D&G / Øredobb Swarovski 

Design av Rmoen.blogg.no

FRANSK MANIKYR

Som nevnt i forrige innlegg så har jeg planer om å starte med fransk manikyr. Før det vil jeg bruke litt tid på å øve meg på mine nærmeste så jeg føler meg trygg og klar for å gjøre det på andre. 

Til og med første gangen gikk jo ganske så bra! 

Her ser du resultatet av hvordan neglene til Tia ble :)

Det ble ikke så verst, eller hva mener du? :)

Design av Rmoen.blogg.no

MY WALK IN CLOSET

Velkommen inn til klesrommet mitt!

Jeg er ikke 100 % ferdig med det jeg skal, men det er kun småting igjen. Så tenkte det var på tide at jeg skulle vise dere bilder av klesrommet så langt! 

Oh, det er så deilig å ha klærne hengende på ett sted. Så mye enklere å finne fram! Love it.

Grunnen til at jeg har plassert det bordet der er pga at jeg har tenkt til å starte med fransk manikyr. Jeg har kjøpt inn det meste av det jeg trenger, men mangler kun noe som snart også er på plass. Så det kommer detaljerte bilder når alt er på plass :) Og for de som har lyst så kan de komme og fikse sine negler hos meg for mye billigere pris enn på vanlige salonger. Jeg fikset Tia sine negler istad, og det kommer flere bilder senere!

Hva synes dere om min walk in closet? Jeg har gjort det beste ut av det lille rommet jeg fikk! Jeg er hvertfall fornøyd så langt.

Design av Rmoen.blogg.no

PRAWN WOK

Når jeg og Tia er veldig veldig sultne så får vi lyst til å lage mat. Idag ble vi fristet av fotballfruens oppskrift, altså prawn wok. Det er første gangen vi lagde sausen fra bunnen av, vanligvis kjøper vi ferdig-lagd saus. Men skal ikke klage fordi den ble faktisk god !

Den så litt fristende ut eller hva? :) 

Beklager for at jeg har vært litt dårlig med å oppdatere bloggen. Jeg har vært opptatt med skole, teori-prøve (som jeg har tenkt til å ta snart) og walk in closet som jeg må gjøre ferdig snart. Håper hvertfall at alt står bra til med dere <3 

Design av Rmoen.blogg.no

WALK IN CLOSET

Som dere vet så har jo Thivani flyttet ut og snart skal Tia også flytte ut. Så da blir det kun meg igjen her med mamma og pappa og da har vi en del rom til overes. Derfor har jeg tenkt til å stjele rommet til Thivani for å lage walk in closet. Jeg har altfor mye klær og det er ikke plass til å ha alt i skapet mitt på rommet. Mye av klærne mine ligger oppe på loftet og jeg har vanskeligheter med å finne fram til klærne mine. Det blir ofte slik at jeg bruker det som ligger lett tilgjengelig. Så det ville vært helt perfekt med walk in closet! 

Jeg har sett på et par bilder på nettet, og blir så inspirert av det. Love it! 

Selvfølgelig blir ikke mitt walk in closet like perfekt som disse bildene over, men jeg skal prøve å gjøre best mulig ut av det :) 

Gleder meg til å se resultatet og vise dere bildene. Det kommer helt sikkert til å ta litt tid, men skal prøve å være litt effektiv!

Hvilke av bildene er din favoritt? 

Design av Rmoen.blogg.no

GIVEAWAY?

Hei mine søte lesere <3 haha. 

Jeg har planer om å ha giveaway på bloggen min snart. Jeg vet at jeg har noen faste lesere som har fulgt meg fra dag en, og andre som har blitt linket om bloggen min etterhvert. Uansett hva så setter jeg pris på hver og enkelt av dere som tar seg tid til å følge bloggen min. Dere trenger jo å bli satt pris på dere også, derfor vil jeg gi bort noe til dere som kan være et minne fra meg til dere. Men det jeg er usikker på er hva jeg kan gi bort, så jeg håper dere kan komme med litt forslag? :)Nå skal jeg snart på kveldsvakt. Ahh, det er virkelig ork å komme seg på jobb. Men jeg MÅ! Ønsker dere en fin torsdag :* 

Design av Rmoen.blogg.no

21´st Birthday

Dere har lenge spurt etter noen bilder fra 21 års dagen min. Her kommer noen av bildene som jeg fikk tilsendt på mail. 

Jeg har dessverre ikke alle bildene på pc. Men håper dere kan nøyes med disse bildene :)

PS: det er kun et år siden disse bildene ble tatt men føles allerede ut som det var sykt lenge siden. Vet ikke hvorfor! Tiden går fort, sykt å tenke på. 

Design av Rmoen.blogg.no

HEART TOUCHING INSPIRING QUOTES ABOUT LIFEDesign av Rmoen.blogg.no

NÅ ER DET IKKE LENGE IGJEN.....

til huset til Amal & Tia blir ferdig. Vi har venta leeeenge nå og det er litt mer enn 1 mnd igjen til huset skal stå ferdig, ifølge papirene. 

Vi var en tur innom for å se huset idag, og denne gangen husket jeg kameraet så da får dere se et par bilder av huset. Det er en del som mangler men dere får hvertfall et lite innblikk over hvordan huset kommer til å bli. 

Her ser dere et bilde av hele huset pluss hybelen ved siden av som skal leies ut. Så er det noen som er ute etter hybel så er det bare å sende forespørsel :P haha. 

Her ser dere bilder av stua i 2 etasje, utsikten og verandaen. 

Et bedre bilde av utsikten. Ikke verst eller hva? 

Kjøkkenet som ikke er helt ferdig og trappa ned til 1 etasje. 

Et bedre bilde av hvordan under etasjen ser ut.

Hybelen som nesten ligner et eget hus. Men garasjen ligger på øvre etasjen av hybelen :)

Og til slutt et bilde av hele huset. Det er så fint med masse store vinduer :) Her blir det mye kos fremover!

PS: Har allerede reservert det ene rommet til meg. Skal henge et skilt utenfor rommet mitt, så alle er klar over det. Haha. 

Hva synes dere? Ser det ikke bra ut så langt? :) 

Design av Rmoen.blogg.no

JOBBFEST!

Igår var det jobbfest hos en av medarbeiderne våres. Jeg hadde egentlig ikke planer om å dra, men ombestemte meg i siste liten og tok meg en tur. 

Så her kommer det noen bilder fra festen. Vi hadde hvertfall en koselig aften igår. Håper deres var like fin <3 

Design av Rmoen.blogg.no

LAST SUNDAY

Som de fleste vet så hadde jo jeg bursdag sist søndag. Selvom vi var ganske så slitne etter bryllupet så klarte vi å stå opp og komme oss til Rice bowl og spise før de andre skulle avgårde til flyplassen. 

Så her kommer det noen bilder fra søndagen.


Vi var også en tur på Fridays ved akerbrygge. Nam nam, det smakte himmelsk!

OG til slutt et bilde av det nye ekteparet :) Hihi. 

Ønsker dere en kjempe fin fredag <3 Much love!

Design av Rmoen.blogg.no

RECEPTION PICTURES

MORE PICTURES COMING UP :)

Design av Rmoen.blogg.no

OUR DANCE PERFORMANCE AT THIVANI & RAJEEGANS WEDDING

CLICK HERE TO CHECK OUT OUR DANCE PERFORMANCE  OR GO DIRECT TO YOUTUBE BY THIS LINK: http://www.youtube.com/watch?v=AjHcqlxNHQ4

 

Design av Rmoen.blogg.no

CHURCH WEDDING


These pictures are from the church wedding! I will post more pictures when I get them :) 

Design av Rmoen.blogg.no

IM BACK!

Endelig er bryllupet over. Det har vært dårlig oppdatering i det siste pga bryllupsstress og vi har hatt en del ting å gjøre! Nå har familie medlemmene og samtidig venner fra utlandet reist tilbake så nå er det back to reality. Skolen har jo også startet igjen, så jeg tror ikke jeg kommer til å være like flink til å oppdatere men jeg vil prøve mitt beste for å holde dere oppdatert. Tenkte å legge ved et bilde fra bryllupet, så skal jeg legge ut flere bilder senere.

Her kommer brudeparet.Forresten tusen takk for bursdagsgratulasjonene deres <3 Dere er herlige! 

Design av Rmoen.blogg.no

Blogg-prinsesse fyller år i dag/ Happy birthday to our blog-princess ;-)

Gratulerer så mye med dagen til verdens beste lillesøster og svigerinne :-) Ønsker deg all lykken i livet :-) Håper du får en kjempe fin dag med oss i dag...Gleder oss til å feire deg :-) Stor bursdagsklem fra Tia & Amal :-* Vi elsker deg <333
Design av Rmoen.blogg.no

WELCOME
Jeg heter Thiva og er 21 år gammel. Jeg studerer Markedsføring på BI Drammen. Jeg vil bruke noe av fritiden min på å blogge om mote, skjønnhet og om livet mitt. Følg med! :)


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Design av Rmoen.blogg.no
hits